Fri frakt på beställning över 500 kr
Fri frakt på beställning över 500 kr
Kundvagn 0

Nyheter

Sälen

Sälen

Påsken 1937 slogs portarna upp i Högfjällsotellet på Sälenfjället och då tog skidsporten fart på allvar. Men redan i början av 30-talet anordnades många gruppresor till Sälen. Förgyll väggen i din stuga med en tidstypisk telemarksåkare.

Read more →


Haga sommar

Göteborg Haga Haga Nygata Poster retroposter Vintage

Haga sommar

Nu är det sommar på Haga Nygata. Göteborgs mysigaste stråk med massa spännande butiker och caféer.

Read more →


Haga Nygata

Haga Nygata

  På Haga Nygata som är Göteborgs mysigaste gata, finns det en julmarknad som är öppen alla adventshelger. Nu finns två varianter av Haga Nygata i poster kollektionen. En i vinterskrud och den andra med sommarkänsla. 

Read more →


The big five of Sweden

The big five of Sweden

Nu lanseras en ny serie med bilder inspirerade av gamla tiders skolboks planscher. Posters finner ni här men alla fem rovdjursmotiven finns även samlade  i ett paket i A4 format. Perfekt för tavelväggen. Vykort och kylskåpsmagneter kommer säljas längre fram i butiker runt om i Sverige.

Read more →


Göteborgs Jubileumsöl

Denna innovativa Ale med lagerkaraktär är utvecklad i samråd med Göteborgsbaserade Nordic Seafarm. Ölet innehåller klimatsmart fingertång. En smakförstärkare rik på umami för att förhöja smakerna och ge en friskhet.  Tången är även klimatsmart. Den motverkar övergödning genom bindning av CO2 och fosfor. Skapad av Smögenbryggar´n på bryggorna nära råvaran.   OBS!!! Drycken kan inte beställas i vår webbbutik men går att finna via beställningssortimentet för leverans till systembolag i hela landet. Artikelnummer är 52636. Pris 16:90

Read more →